Donem el tret de sortida al CURS 2015/2016

Famílies trepenques!

Els motors de La Trepa ja tornen a estar en marxa!

Ara sí, després de pair unes colònies d’allò més intenses… L’equip de monitors ja fa setmanes que preparem amb molta il·lusió el curs que ara comença! Teníem moltes ganes de veure a tots els infants i començar un nou any educant en el lleure i fent créixer l’Esplai.

Com veieu, la pàgina web s’ha renovat… Hem afegit un calendari on anirem penjant les cites més importants pel que fa a les colles i també a nivell general. També hem afegit el nostre ideari i tenim un apartat per a les fotografies, que a poc a poc anirà agafant forma.

A més a més, també podreu descarregar-vos els documents referents a colònies o sortides de pares a l’apartat de documents en el cas que no els tingueu.

Esperem que gaudiu de la pàgina i som tot orelles a nous suggeriments!

Atentament,

La web de La Trepa.