Els M-I visitem la Panxa del Bou

Panxa del Bou

Aquest ha sigut un tercer trimestre ben mogut per la colla de Mitjans-1, amb un munt d’activitats ben especials i diferents, com per exemple la sortida a la Panxa del Bou del darrer dissabte 16 de maig.

Vam quedar una mica més d’hora del que és habitual per tal d’aprofitar al màxim la tarda que ens esperava. Un cop arribats allà, els monitors d’escalada ens van donar quatre indicacions bàsiques per tal d’assolir amb èxit les metes que ens van plantejar. Ens vam dividir en tres grups, un per cada estació.

La primera consistia a baixar fent ràpel, on nosaltres mateixos havíem d’anar-nos tirant la corda i vigilar de no caure. En la segona estació vam haver d’escalar fins el put més alt de la paret amb corda i arnès, i en la tercera vam haver d’escalar, sense cap ajuda externa, una paret baixeta però un pèl tombada.

En resum, va ser una tarda súper divertida en la qual cada un de nosaltres vam poder sentir-nos com petits escaladors professionals!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.