UOUO! ELS M-II hem anat d’ACAMPADA

ACAMPADA

Els de Mitjans-II vam anar d’acampada a prop de La Busqueta on un cop allà vam començar a muntar les tendes algun grup amb més destresa que d’altres però al final tothom se’n va sortir. Després de dinar va començar l’activitat de tarda anomenada “la mole” que consistia a dividir la colla en diversos equips que tenien com a objectiu defensar la seva bandera i aconseguir cintes dels altres equips per tal de sumar punts però hi havia un altre factor a tenir en compte els talps que tenien com a objectiu boicotejar les banderes, en fi un joc que va posar a prova les nostres capacitats d’estratègia i física. Començàvem a veure les primeres estrelles al cel i ven aviat el joc de nit ja era aquí on la colla va conèixer i ajudar els esperits que hi havia a la zona.

El diumenge ens vam despertar amb les piles ven carregades i després d’esmorzar una bona xocolata calenta, la colla es va dividir per parelles i va començar la marxa de regularitat on seguint un camí cada parella havia de resoldre tot tipus de proves, físiques, d’agilitat mental, de cultura…

L’acampada ens va permetre conèixer més els companys i unir-nos més com a colla, va ser un cap de setmana diferent amb una companyia especial.

Visca M-II

 

acamp

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.