Els Grans tampoc fallem… i anem d’ACAMPADA

I com cada any… Durant el tercer trimestre, quan ja s’apropa el bon temps, la Colla de Grans vam decidir marxar d’Acampada a la Busqueta.

El temps ens va acompanyar moltíssim perquè tot i que en marxar estava ben ennuvolat, el cel es va acabar destapant i no va caure ni una gota! En arribar, el primer repte del cap de setmana va ser plantar el campament base: vam muntar les tendes per grups i vam preparar les cuinetes que faríem servir per als àpats del cap de setmana.

A la tarda, vam fer una bonica excursió fins al Puig de la Creu des d’on ens vam poder fer aquesta magnífica fotografia! En total vam caminar uns 14 km i la tornada la vam fer de nit que encara va ser més emocionant!!!

Al matí de diumenge, després d’un esmorzar conjunt envoltats de natura, vam fer activitats en grup i quan ja s’acostava la tarda va tocar recollir el campament i tornar cap a Sabadell… Un cap de setmana d’allò més complet!!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.