18 I 19 D’ABRIL – CAP DE SETMANA DE PETITS

18 I 19 D’ABRIL – CAP DE SETMANA DE PETITS

Ei! Molt bones, internautes!

El passat 18 i 19 d’abril, els nens i nenes de Petits, amb els seus monitors, van marxar de cap de setmana a la fantàstica casa de Mas Po-Canyadó. Les activitats enèrgiques i màgiques estaven a l’ordre del dia.

PETITS:

Un cop dinats, els monitors ens van plantejar una activitat innovadora. Es deia«Passar l’illa»i consistia a anar d’una zona de seguretat a una altra separades per un precipici imaginari. Només teníem un banc per passar i era obligat moure’s perquè la neu imaginària ens atrapava. Alguns, al saltar, vam caure, uns quants vam pensar en el grup i vam fer servir el banc per ajudar a creuar tot i renunciar a la nostra salvació. La reflexió va ser: el sacrifici d’uns per als altres ens enforteix com a grup.

Quan el sol queia i es feia de nit, van arribar els fantasmes a la casa. Equipats vam vèncer la por i esdevinguérem els millors caça – fantasmes de la història. Uns fèiem de fantasmes i els altres de caçadors. Ens ho vam passar súper bé!

Quan ja tornàvem cap a casa, tancàvem els ulls i esperàvem amb il·lusió per descobrir a quin nou món de somnis ens transportaríem la setmana següent!

Els monitors i monitores de Petits esperem molt dels nens i nenes de la colla. Ens demostren dia rere dia que tenen molt potencial i que són imparables.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.