EXCURCIÓ CASTELLAR – LA MOLA – CASTELLAR

Malgrat el fred que feia, la colla de Mitjans-II avui s’ha llevat molt d’hora per fer una super excursió a la Mola. Encara no ens havíem acabat de despertar del tot que ja estàvem a l’autocar direcció Castellar del Vallès des d’on començaríem la nostra excursió. Només arribar, vam veure una muntanya nevada i molt llunyana, semblava impossible que haguéssim d’arribar allà però decidits i amb moltes ganes vam posar la primera i vam començar a caminar. Ràpidament començàrem a entrar en calor a causa de les dures pujades però en un tres i no res ja estàvem al peu de la mola i podíem veure els primers rastres de neu. Il·lusionats per la neu vam continuar l’ascens cap al monestir, a mesura que avançàvem cada cop i hi havia més neu i glaç, aquest últim, va ser el nostre enmig principal durant tot el trajecte, ja que a més d’un el va fer caure a terra. Això no ens va impedir que finalment arribéssim a dalt de tot amb unes vistes precioses i un munt de neu on envoltats d’aquesta vam dinar, parlar i jugar. Quan va ser l’hora vam començar a desfilar fins a Castellar per agafar el bus i tornar cap a Sabadell. Va ser una excursió molt cansada, ja que vam fer 22 kilòmetres però també molt gratificant i maca que ens va permetre gaudir d’un dissabte una mica diferent.

Sin título

Visca M-II

Els monitors i monitores de M-II

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.